Hirdetés
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gregory91
üzenetére
Regisztráció.
Nem használom, szóval nem tudom, de tippem szerint publikus, opensource licence az ami megkötés lehet, meg hogy férj bele a 2GB-ba.C tervként megemlíthetem a snap csomagot, és a snapcraft.io. Itt lehet zárt kód is, viszont fordítani is magadnak kell. Célszerűen github/gitlab segítségével, de lokálban is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem használom, szóval nem tudom, de tippem szerint publikus, opensource licence az ami megkötés lehet, meg hogy férj bele a 2GB-ba.