-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
Azt hiszem ez valóban egy hit kérdés, illetve talán az, hogy ki milyen RAM hibával találkozott eddig.
Amivel én találkoztam, az olyan volt, hogy nagyon rossz, szóval 1 menetből ez kiderült. Ami ezenfelül az én hitem, hogy a nehezebben kiszűrhető hiba kis eséllyel fog pont addig kiesni, amíg "megunom"... de mindezek ellenére egy estét szoktam futtatni, mert általában úgy is estére rakom össze a gépeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jófogás tapasztalatok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest