Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Akciókamerák
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Tegnap létrehoztam egy Docker konténert, és bele került ~90Gb adat. Valami elszúródott a volume mappingnál, és nem oda rakta az adatot, ahova kellett volna - vagyis igazából fogalmam sincs hova rakta. Azóta újra létrehoztam a konténert, most jól működik ,de eltűnt ez az adat, és nem tudom hol van - ami nagyobb probléma, hogy foglalja is a helyet a rendszerpartíción.
Kerestem már mindenhol, de egyszerűen nem találom.ncdu
szerint a Total disk usage: 51,7 GiB, viszont adf -h
viszont 159G-t ír foglaltnak.
Hogyan találhatnám meg ezt az adatot? Próbáltam find-al a fájlnevekre keresni, de nem lett meg. Trash/lost+found mappákban nincs.sudo lsof | grep DEL
ad vissza 99 fájlt, de egyiknek sincs köze hozzá. Reboot után se tűnik el.
Esetleg valakinek van tipp, hogy merre keressem őket?
Ubuntu Server 20.04.1, Docker 19.03.3, a konténert Portainer 2.0.0-val hoztam létre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Renault, Dacia topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest