- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kompakt vízhűtés
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz
samujózsi
üzenetére
Ma is tanultam valamit...
Ha nem is pont az, amit akartam, de így is elmegy:
(csak példa - a "Super"-ként hivatkozott bill. nálam a Windows gomb)
Böngésző -> Super+Jobbra, terminál -> Super+Balra. Így felosztják egymás közt a desktopot, vertikálisan maximalizálva, horizontálisan 50%-ra "maximalizálva" az ablakot.
És itt jön a poén: ha az egyik ablakot horizontálisan átméretezem, akkor a másik is megy vele.Na jó, ez inkább a kezdőbe való, csak azért ide írtam, mert itt kezdtem kérdezni.
Sajnos az xrandr nem működik laptop kijelzővel.(#29634) sh4d0w
Nálam nincs ilyen és úgy emlékszem, már a unity is mellőzte ezt az opciót.Szerk: helyesbítek, alapállapotban nem volt ilyen. Kiválasztva a "Use system title bar and borders"-t már van, csak nem tudok visszaváltani az eredetire...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest