Hirdetés
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Egy ideje szórakozik az interfészem, szakadozik. Tudom, hogy játszottam az offloadokkal és lehet, hogy úgy felejtettem valamit. Valaki megnézné, hogy ez mennyire tűnik így validnak / gyárinak egy intel gigabit interfésznek? https://cloud.rowra.org/s/ethtool
Amit ki kellett kapcsoljak, hogy megoldódjon:[root@homesever admin]# ethtool -k lan0 | grep -i ".*off$"
scatter-gather: off
tx-scatter-gather: off
tcp-segmentation-offload: off
tx-tcp-segmentation: off
tx-tcp-mangleid-segmentation: off
tx-tcp6-segmentation: off
generic-segmentation-offload: off
tx-nocache-copy: off
rx-fcs: off
rx-all: off
Azaz a scatter-gather, tcp-segmentation-offload, generic-segmentation-offload:ethtool -K lan0 tso offethtool -K lan0 sg offethtool -K lan0 gso off
Hozzátartozik, hogy se kedvem se időm nem volt egyesével játszani ezekkel, tehát lehet, hogy nem kellett mindet lelőni
Ezek alapból be szoktak lenni kapcsolva? (Ha igen, és nekem ki kell kapcsolnom akkor következtetésképp berosált a NIC?)
Megköszönnék egy pár outputot a fennti (ethtool -k lan0 | grep -i ".*off$") parancsból tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bioshock 2 Special Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest