- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
felora:)
tag
válasz
Jester01 #29551 üzenetére
megcsináltam a scriptet a /usr/local/bin/firefoxkill.sh fájlba.
aztán chmod +X -et rányomtam és beállítottam, hogy induljon automatikusan a rendszerrel. működik is, kilövi a firefoxot ha a kijelző kikapcsol, viszont minden egyes indítás után 1-2 perccel feldob egy hibaüzenetet,hogy "Rendszerprogram hiba történt", de egyéb más részletet nem tudok, mert csak a hiba jelentése vagy a mégse gomb lehetőség van csak. A logokba nem találtam semmit sem.... Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gyúrósok ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest