- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple asztali gépek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
vargalex #29516 üzenetére
Persze, azt az egyet ismerik. Azt hiszik, hogy a disztrok full más oprendszerek, mert máshogy néz ki, fingja nincs róla, hogy max. a csomagkezelő a más meg kicsit át van gányolva néhány konfigurációs rész-felület
Tőlem pénteken kértem új VM -et, kifejezetten csakis Ubuntu Server jó. Felhívom, hogy hát mióta idekerültem igyekszem kialakítani valami ökoszisztémát, indokolt, hogy csak Ubuntu jó? - Hát ők megnézték és az támogatja a Dockert meg visszafele is és ők Dockerezni akarnak ezért Ubuntu kell.Mondtam, hogy jól van, akkor kaptok egy szép SLES -t előtelepítve konfigolva saltstack, docker, compose aztán ha az általatok ismert 5 parancs közül egy nem egyezik meg inkább segítek szívesen
Ennél már csak az fájdalmasabb, amikor bármi másra használnak windows servert, mint a buta-user (gonosz vagyok, de értsd: office-böngésző-levelező bajnok) active directory domain controlnak. Arra jó, minden másra teljesen alkalmatlan
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- sziku69: Szólánc.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Temu
- Béta iOS-t használók topikja
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest