Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Frawly #28122 üzenetére

    De ez az, hogy le lehet, de akkor meg pont az veszik el, amiert ezzel is gondoltam, amikor terveztem ezt a gepet. Jo masfel evvel ezelott. Pont az a baj, hogy nem a villogas kell, hanem egy kellemes szint szeretnek latni. Ennyi. Ugyanannyi a letjogosultsaga, mint pl a vizhutesnek egy PCben, ami szinten van a gepben, de azt meg az UEFI vezerli, szal ott nem problemas ez a kerdes. En sem haragudok ra, ertem en, hogy ez kesobb jelentkezik linuxon, mert mas az igenye ennek a retegnek, illetve meg mashol tart a mi szukseges ehhez/ahhoz listan.

    Ohh, egyebkent pl en nem latom, hogy desktophoz minek erintokepernyo, akkora baromsagnak tartom, nem fer a fejembe, de ugyanakkor ertem, hogy nem csak az asztali gepen, aminek a monitorja bo masfel kartavolsagra van tolem van ez kitalalva, szal biztos van, akinek fontos...

    Nem is prioritas, ket napja nem butykoltem rajta semmit, majd szep lassan ezt is kitalallom, ahogy OpenCLt is kifundaltam, legalabbis a felet a problemaknak... Kicsit jatszottam vegre, pl Star Citizennel. Ma meg. mindjart teszem magam vizszintbe.

    Pelda kepek:

    Ez az alapertelmezes, ami egyebkent nem nez ki rosszul, de 10 perc utan azert nem ezt akarom hasznalni.

    Ez az, amit szeretnek beallitani.

    Kabelezest ne nezzetek, az meg egy adag munka meg penz lesz. Tul nagy a haz, nem eleg hosszuak a kabelek, illetve a felso radit is at fogom rakni alulra, plusz alig par hete epitettem be a vizhutest, s meg nem szereltem a helyere a tapot, amit a gep felso reszeben tartom, ahol nincs viz...

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák