Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Köszi, majd megnézem ezt is. Van a netacademia-n is, de az még a 14-es Ubunturól készült.
Megint az a gondom, hogy nincs normális leírása a raid-nek. 2hdd esetére. Ok, ott van a 18.04 server dokumentációjában is, de az alapján én például nem tudom megcsinálni. Ott csinálja a srác a youtube videón is, csak ő mondjuk 3 hdd-t használt.
Ugyanez van a kvótákkal is, ahhoz is van pár tutorial, de azok alapján nem lehet megcsinálni szerintem. Odáig egyeznek, hogy install quota... Nálam a sudo nano /etc/fstab is máshogy néz ki, mint náluk. Egyik szerint mount -o remount /your_drive rw másik csak a annyit ír, hogy mount -o remount. Hihetetlen rosszul vannak ezek a dokumentációk megcsinálva, ezek alapján nem lehet megtanulni. Fele parancs, kapcsoló hiányzik, mint a múltkor, a routing-nál, amit ti segítettetek megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest