Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
ngabor2 #2704 üzenetére
Végül is a 64 buittől el tudok tekinteni. Egy baromi jó 32 bites is megtenné. Debiannak örülnék legjobban. De annál nem a szépség az első számú szempont.
Valahogy úgy tudom elképzelini a dolgokat, hogy ellátogat hozzám az egységsugarú windows júzer, és én megmutatom neki a LinuxomatEkkor a látványtól hanyattesik, utána, mikor feltápászkodott, megmutatódna neki a tudása is.
Tehát én Debian vagy SuSe mellé tenném a voksomat. Gentoo - Fedora: ezeket még sosem láttam, képen sem ;) Milyenek?
''az ATi kártyák támogatottsága nem a legtökéletesebb...'' - hát, az már sajnos feltűnt. ''Vér'' Debianos jóbarátom csak lesett, hogy semmit nem tudott a konfigurálása terén előrejutni. Ez pedig még csak egy X800 volt. Gondolhatjuk, mennyire nem szeretné az X1900-at.
''a raid-et kezeli, ha a chipet ismeri'' - mezei VIA VT8237 déli híd, ezzel nem hiszem, hogy gondja lenne, nem egy mai fejlesztés.
Amúgy köszi szépen mindannyiótoknak. Még szétnézek az FTP-ken és kiválsztok egy szimpatikus verziót.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- PlayStation DualSense Edge kontroller // Számla + Garancia //
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest