- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
Dißnäëß #26978 üzenetére
Szia,
Egész jól összeírtad az igényeidet, azt hiszem ebből már lehet építkezni..
Nem vagyok a témában nagy spíler, de tudomásom szerint az LVM tud RAID-et kezelni anélkül, hogy te mdadm-al is építkeznél rá. Tehát szerintem a kettő együtt fölösleges lehet.
[link]
Egyébiránt pedig én lehet hogy kicsit játszadoznék a témával virtuális környezetben. Egy Debian telepítő expert módban szépen össze tudja tenni titkosítva és LVM-el a dolgokat különösebb hozzáértés megléte nélkül, ezt követően pedig már tudod tesztelgetni, bővíteni, stb..udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest