-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
Dißnäëß #26978 üzenetére
Szia,
Egész jól összeírtad az igényeidet, azt hiszem ebből már lehet építkezni..
Nem vagyok a témában nagy spíler, de tudomásom szerint az LVM tud RAID-et kezelni anélkül, hogy te mdadm-al is építkeznél rá. Tehát szerintem a kettő együtt fölösleges lehet.
[link]
Egyébiránt pedig én lehet hogy kicsit játszadoznék a témával virtuális környezetben. Egy Debian telepítő expert módban szépen össze tudja tenni titkosítva és LVM-el a dolgokat különösebb hozzáértés megléte nélkül, ezt követően pedig már tudod tesztelgetni, bővíteni, stb..udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő