Hirdetés
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
Toni_boy
üzenetére
nem teljesen értem a problémád, nem is nagyon értek a samba-hoz, de ahogy ismerem, az egy sima file és printer szerver... nos, ahogy tudom a windows a beállítások egy részét lokálisan tárolja, a szerveren az active directory-ban tárolódnak a domain user beállítások, és a kettő mixe érvényesül, szóval szerintem a samba amennyiben nem domain kontroller is, akkor nem ő a ludas... ha tévedtem, javítsatok ki
és a szokásos nyígásom, xp-s desktopokhoz win2k3 szerver, suse szerverhez suse linux enterprise desktop,; egy iskolai hálózatnál nem kell mindkettő előnyeit ötvözni... és még annyit hogy a rendszergazdák azért kapnak fizetést hogy az ilyen problémákat megoldják, szal az ember szivesen segít, de nem keres helyetted utána, és puszta jóindulatból nem végzi el helyetted a munkád
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elden Ring
- World of Tanks - MMO
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest