- Gigabyte alaplap topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Socket AM4
- Milyen videókártyát?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vargalex #26486 üzenetére
Már nem tudom. Közben kiderült, hogy megfeledkeztem arról, hogy az ubuntum supportja két nap múlva lejár, upgrade-eltem 17.10-re, most a legtöbb DNS-sel, routerrel kapcsolatos dolog működni látszik.
Viszont tegnap még elkövettem valamit "nmcli configuration edit", amivel gyakorlatilag semmit nem csináltam, mert a beírt változtatásokat visszaírtam olyanra, amilyen eredetileg volt, ehhez képest utána már működött pár olyan névfeloldás, ami korábban nem.
Szóval zűrös az egész, én meg csak kapkodok, mert egész mással foglalkoznék, de mindig jön valami ilyen.
Mindenesetre most úgy tűnik, hogy inkább az Ubuntu networkmanagere volt hülye, csak valamiért érzékenyen reagált a router fw cseréjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest