-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
davidvarga #26483 üzenetére
A wget, ha lenne hely, akkor az egész internyetet letöltené
Szerintem jobban jársz, ha megnézed a wget --help kimenetét és a man-t, mert én csak tudom, hogy van ilyen lehetőség, de rekurzív letöltésre nagyon ritkán használtam, akkor is mindenféle trükközés nélkül, egy, max. két szintig engedve (szint=linkről töltött oldal linkjeinek a feldolgozása)
Persze, ha valahol pl. javascripttel vannak betöltve az oldalak, azokkal már nem boldogul, mert JS motor nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest