Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Olyasmi kell, ami szerverről megy többféle kliensen (vegyesen Windows és Linux) és szinkronizál a kliensek között. Pl elkezdek nézni valamit az asztali gépen, aztán a tableten vagy laptopon folytatom később ugyanazt a munkamenetet akár egy netkávézóban vpn-en keresztül, ha olyanom van. Ezen kívül függeni sem szeretnék felhős ingyenes szolgáltatásoktól, amik bármikor megszűnhetnek, illetve abból élnek, hogy rólam információkat adnak el.
@F34R: Én könyvjelzőbe csak azt gyűjtöm, amit már elolvastam, és hasznosnak találtam. A többi csak ideiglenes tárolóba megy, azért vannak nyitott tabokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest