Hirdetés

2019. július 21., vasárnap

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-30 15:51:13

PROHARDVER!

Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26044) ubyegon2 válasza bambano (#26043) üzenetére


ubyegon2
(PH! nagyúr)

Jó persze, valahogyan szinkronban kéne lenni az alkatrészeknek, ez igaz. 128 GB memó......desktopban ráadásul. Dejóislenne.....

Nekem az öreg Toshibán 4GB memóval elég sokat dobott tegnap egy használt Fury 120GB SSD. 6 perc alatt raktam rá oprendszert, ezalatt ezeket a beállításokat tuti nem csinálnám meg, ami a linkedben van.
11 sec a bootidő, eddig volt 1,5 perc a vacak 5400rpm-esen. Hiába mondják nekem, hogy nem a bootidő számít...ha már reggel idegbeteg leszek a lassú boottól..

Nem véletlen amúgy, hogy maga az SSHD is hamvába holt, mert a 8 gigát hamar túlhaladta a consumer SSD-k mérete. Akkor meg minek ilyent szoftveresen erőltetni?

Gyb001

Te mit akarsz ettől az egésztől amúgy? Találtál egy 8 gigás SSD-t? Vagy kíváncsiság hajt?

[ Szerkesztve ]

no offense, but....rágjál lóherét

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.