2019. augusztus 17., szombat

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-30 15:51:13

PROHARDVER!

Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25028) Tim82 válasza Lenry (#24950) üzenetére


Tim82
(nagyúr)

Elnézést, erre nem reagáltam akkor, mert egy-két hétre félre is tettem a témát (közbeszóltak IRL dolgok, amik fontosabbak voltak, mint a RuneAudio-s tökölésem).

A helyzet az, hogy megpróbálkoztam vele, de borult is vele a RuneAudio - instabil lett. Végül inkább előástam egy régi Draft-N-es Ralink chipsetes Cisco USB wifi dongle-t, ami csak 2,4 GHz-en működik: azzal - a RuneAudio újrahúzása után - csont nélkül megy a wifi. Egyelőre úgy néz ki, hogy hálózati zenelejátszóhoz az is elég, amit ez a Cisco adapter tud.

A segítséget utólag is köszönöm, neked és Vladinak is. :R

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - 2x2 GB noti DDR3 RAM eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Linux - haladóknak (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.