Hirdetés
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Milyen videókártyát?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskoka
csendes tag
sziasztok, nekem az alabbi lenne a gondom: a c:\ meghajton levo xp-m teljessen osszeomlott,namost ha jol tudom a lilo a meghajto mbr- (master boot record) jaban talalhato, ezert az xp-t csak toroltem , hogy az mbr ne seruljon es a linuxomat tudjam inditani,de az uj xp felulirta a mbr-ot
es most nem tudom elinditani a linuxot... boot-lemezem nincsen, es a cd-vel bootolva ,nem tudok rajonni,hogy kene inditani a rendszert... 
a linux: slackware 10.2
bootolni kivant image a hda5-on van /boot/vmlinuz2-2.6.14.3
elore is koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
es most nem tudom elinditani a linuxot... boot-lemezem nincsen, es a cd-vel bootolva ,nem tudok rajonni,hogy kene inditani a rendszert...