Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuskoka
csendes tag
sziasztok, nekem az alabbi lenne a gondom: a c:\ meghajton levo xp-m teljessen osszeomlott,namost ha jol tudom a lilo a meghajto mbr- (master boot record) jaban talalhato, ezert az xp-t csak toroltem , hogy az mbr ne seruljon es a linuxomat tudjam inditani,de az uj xp felulirta a mbr-ot
es most nem tudom elinditani a linuxot... boot-lemezem nincsen, es a cd-vel bootolva ,nem tudok rajonni,hogy kene inditani a rendszert... 
a linux: slackware 10.2
bootolni kivant image a hda5-on van /boot/vmlinuz2-2.6.14.3
elore is koszi
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

es most nem tudom elinditani a linuxot... boot-lemezem nincsen, es a cd-vel bootolva ,nem tudok rajonni,hogy kene inditani a rendszert...