- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
A kérdés szerintem úgy helyes, hogy van-e lehetőség így használni a két rendszert? Mikor VMWare-val szórakoztam régebben, még az sem tudott ilyet ( legalábbis tudomásom szerint ). Külön lemezterületre dolgozott, külön virtuális gépen futtatta a saját lemezterületére telepített rendszert. Szóval, ha annyira kell a Windows és a programok tökéletes futása akkor bootlj át és kész! Linux alatt van lehetőség néhány alkalmazást használni emulátorral, de olyat még nem hallottam, hogy komletten bebootolj egy másik oprendszert a jelenlegi mellé, ezt még csak virtuális gép emulátorral.
Tévedtem...elvileg mikrokernellel lehetséges...legalábbis ebbe bolottam bele. Hogy hogyan? He-he az már más tészta...
Sianis
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Filmvilág
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest