Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
szerintem valami unstable ágból tetted fel, és az az unstable függőségeket keresi. nem jó dolog, én is szívtam ilyennel jó sokáig. ha már mindenképp cvs-es játékkal akarsz küzdeni, akkor szedd le cvs-sel, úgy, ahogy a honlapján le van írva, és fordítsd le. talán akkor nem lesznek ilyen problémák. tudsz csomagot is csinálni, lásd még checkinstall, vagy ha van a cvs-ben debian kt, akkor
chmod +x debian/rules
fakeroot debian/rules binary
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest