Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
igen - kozben kiderult, hogy en nem jol irtam le mindent, igy ez a resze mar megoldodott
most az lenne a kerdesm, hogy hogyan tudom megcsinalni pl azt, hogy ha van nekem egy cyla.homeip.net domain-om, akkor azon legyen egy cyla kukac, egy vladimirr kukac es egy gabor kukac mailfok?
amennyire latom, ha alias-t hasznalok az exim4-ben (aogy dabadab irta), akkor ezek egy fioknak szamitanak
le tudom ugy kerdezni a pop3 progival a leveleket, hogy ha vladimirr-rel lepek be, ne mutassa a masik ket cimzettnek irt levelet, vagy ezt az exim konfigjaban kell allitani?
illetve hogyan tudom megoldani, hogy a nem letezo fiokba erkezo levelek a root-nbak menjenek? (alias-nal lehet wildchar-t hasznalni?)
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest