Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
nem jo, xdm 2-6 runlevelek mindegyiken indul (Amper leirasanak koszonhetoen jottem ra)....miota fent van
elotte nem volt fent ilyesmi (letezik ez? se kdm, se xdm, se gdm - icewm van fent, tesz az fel maganak ilyesmit?), csak siman startx-szel inditottam
szoval most mar van egy xdm, indul is az icewm automatikusan, mar csak azt kellene elerni, hogy ne valtson at ra, hanem maradjon tty1-en
amit Jester01 irt, arrol annyit talaltam gugliban, hogy a /usr/X11R6/bin/X utan kell betenni, mint kapcsolot, viszont azt nem talaltam meg, hogy hova
viszont ha beirom parancssorba, hogy /usr/X11R6/bin/X -novtseitch, akkor is atvalt, szoval tanacstalan vagyok
barminemu otletet szivesen veszek
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest