- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2 #2312 üzenetére
nem jo, xdm 2-6 runlevelek mindegyiken indul (Amper leirasanak koszonhetoen jottem ra)....miota fent van
elotte nem volt fent ilyesmi (letezik ez? se kdm, se xdm, se gdm - icewm van fent, tesz az fel maganak ilyesmit?), csak siman startx-szel inditottam
szoval most mar van egy xdm, indul is az icewm automatikusan, mar csak azt kellene elerni, hogy ne valtson at ra, hanem maradjon tty1-en
amit Jester01 irt, arrol annyit talaltam gugliban, hogy a /usr/X11R6/bin/X utan kell betenni, mint kapcsolot, viszont azt nem talaltam meg, hogy hova
viszont ha beirom parancssorba, hogy /usr/X11R6/bin/X -novtseitch, akkor is atvalt, szoval tanacstalan vagyok
barminemu otletet szivesen veszek
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Netflix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest