- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Sziasztok
A /var/log könyvtárban a message logom a shorewall bejegyzésekkel már fél gigára hízott. Higyan tudom lekorlátozni?
(routerről van szó, debiannal)Mondjuk nekem az is furcsa, hogy a kábelmodememmel kapcsolt eth0 ledjei folyton forgalmat jeleznek.
Csak egy észrevétel az előzőkhöz: Erre az eszközre egy WD Red van felcsatolva. Nekem sz volt a célom, hogy 10 perc semmittevés után parkoljon le, és kapcsoljon ki. A hdparm tökéletesen megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD FX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- PayPal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GameSir G7 Pro Zenless Zone Zero Univerzális Bluetooth játékkontroller Xbox / PC / Android
- Noctua NH-L12S L-Type
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest