Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Célegyenesben a Yettel TV
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Amikor még windózt használtam én is foobar2000 nevű progesszal csapattam a zenét. Zenelejátszók tekintetében ez viszi a pálmát.
Egyszerű, kis erőforrású, szénné konfigurálható, és ami legjobb benne, hogy néhány kattintással lehet konvertálni vele bármilyen zene formátumról bármilyen zene formátumra. Ez nálam pl. azért jött jól, mert a kb 400 gigányi metálzeném 90%-a mind lossless formátumban került a gépre, és néha azért kellett az mp3. Pluginek (amik kimerültek egy szál .dll fileban) segítségével olyan egzotikus fileokat is lejátszott amiről még az űristen sem hallott.
Ilyet és ilyen formában egy zenelejátszó program sem tud foobaron kívül egyik platformon sem.Linuxon én már terminálból hallgatok zenét, és ffmpeg-gel konvertálok, illetve puddletaggel tagelek mp3-at. Ezt a fb2k-val egy programban megoldottam. Jó nekem ez így, de azért az sem volt rossz.
Torrenttel kapcsolatban is félig-meddig egyetértek, de pl az utorrent ideje már a windóz platformon is lejárt. Ami nekem hiányzik a qbittorrentből az az, hogy ha több fileból áll az állomány, akkor nem tudom letöltés megkezdése előtt kiválasztani mi kell, hanem miután hozzáadtam a torrentet, egyenként pipálgathatom ki, ami nem kell...
Megvagyok enélkül is, csak nem nagyon erőltetik a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest