Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Az a kérdés, mennyi a ramod. Mert lehet azt kevesli. Vagy a cd kép megsérült letöltésnél.
Egyébként nekem is lesz ilyen gépem, én arra slitazt tervezek.
Én az ilyen általános usb kreátorokat nem szeretem. Legjobb, ha a disztró saját leírását követed. Van, hogy nem jól csinálja meg a liveusb-t. pl fedora sem megy ilyen módon, csak live usb creatorral.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Riasztó topik
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztrofotózás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest