Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Szinte csak az AI-ra gondol az Apple M5 SoC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
N0zer0 #19879 üzenetére
Megvan. Lefordítottam pulse audio támogatással:
./configure --enable-sse --enable-sse2 --enable-pulse --enable-alsa --enable-gl --extra-cflags="-O3" --enable-mencoder
makeMűködik, végre a kép sem szaggat, és terminálból van hang is. Ha viszont az SMPlayerrel hívom meg, akkor hiába van kiválasztva a pulse kimenet, meg se nyikkan. Aztán vettem észre, hogy nekem mégis alsa támogatás kellett volna, így most fordítom elölről. Egy ilyen fordítás sajnos rohadt sokáig tart.
Tényleg nem értem, hogy miért nem tud valaki hetente egy binárist fordítani, külön x86-ra és x86-x64-re, amibe mindenféle fordítási lehetőséget belefordítva (SSE support, és mindenféle hang/videókimenet), majd feltenni valahová.
Új hozzászólás Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1 humoros
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos autók - motorok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest