Hirdetés
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
válasz
N0zer0
üzenetére
Közben még mindig ezzel a titkosított partíció felcsatolásával szenvedek. Csináltam /etc/crypttab fájlt leírás alapján, meg betettem a titkosított partíció elérhetőségét az /etc/fstab-ba, de nem jó neki, (S)kip-elni kell bootkor.
A meglepő az, hogy valami csoda folytán /media/felhasználónevem/titkosított_partíció_km_hosszú_UUID formában mégis automatikusan felcsatolja és a felhasználó is el tudja érni adminjogok nélkül, de én szeretném kicsit emberbarátabb néven felcsatoltatni. Pedig nincs is ilyen bejegyzés egyik *tab fájlban sem, mégis felcsatolja. Fene sem érti ezt, hogy hogyan kéne normálisan helyrekalapálni.
Pedig a titkosítás jó, működik, használható a partíció. Egész kellemesen csalódtam benne. Sose csináltam előtte ilyet, és féltem, hogy vissza fogja fogni ezt a gyenge gépet, de alig 1-2MB-tal lett csak kevesebb az átviteli érték, a CPU terhelése talán 3%-kal ha növekedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest