- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 3D nyomtatás
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Milyen házat vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
A mai nap csupán ez a kettő volt, amit itt is megkérdeztem. A többire guglizással meg nettel rájöttem.
Például írja, hogy ebből a kernel modul fájlból kel kimásolni valahonnan valamit. Jó, de hogyan? Tudom, nézzek utána mi ez a kiterjesztés, mivel lehet "kicsomagolni", szerkeszteni majd visszacsomagolni. Persze, megoldható, de basszus, ha már készítek egy tutorialt ezt nem kellene beleírni?
Másik. Módosítsam a futási szintet 4-ről 3-ra. Hogyan? Ez is persze, tök egyszerű, megnyitom szerkesztése és átírok egy számot, de ezt nem volna sokkal egyszerűbb megemlíteni abba a szerencsétlen tutorialba? Azért volna talán...Valamint a másik ami nagyon zavar, hogy van egy új témakör. Tök hülye vagyok hozzá, de Windows-on végiglapozom a füleket, menüket, beállításokat, stb. és már van egy képem a témáról. Linuxban pedig nézem a villogó promt-ot. A grafikus felületek - legalábbis az a kettő amit eddig láttam - katasztrófák. Fut egy Debian szerver itt próba képen, hogy dolgokat kipróbálgassak rajta, de grafikus felületet nem is tettem rá, mert még jobban elveszettnek érzem benne magam. Célirányos problémára a Debian-hoz találtam jó leírásokat alap funkciók telepítéséhez - dhcp, ftp, samba, stb. - de mihelyt kellene kicsit speckó dolog már megy a zavarosban halászás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest