Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-book olvasók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
A 3.10-es kernelt mellőzve, visszatértem 3.9-re. Építetem köré egy korrekt rendszert (a korrekt túlzás hisz egy ubuntu raring scratch-re épült, de megpróbáltam kipofozni) és mikor épp belaknám feltűnt valami.
A /lib/modules/<kernel-verzió> alól hiányzik az össze modules. * map fájlm amit a depmod nem épít meg, sőt a depmodból már a -m kapcsolót is kivették. Persze a programjaim jó része ettől függetlenül használná....Kerestem neten, de nem találtam meg az okát, hogy miért váltunk meg a fájloktól. Valaki tud róla bármit?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest