Hirdetés
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
bambano
üzenetére
mivel rundir modositas utan is fennal a hiba, foloslegesnek tartottam ebbe belemenni
a fenti hiba ugyanis nem jelentkezik, ha a lock file egy rendes, meg futo munin-update-bol maradt ott (akkor mast kuld mail-ben a cron, bar inkabb a munin-graph, mintsem a munin-update)nekem gyanus, hogy mar elso futaskor sem tudja letrehozni, ezert irtam, hogy miket lenne erdemes megnezni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Spórolós topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Samsung C27JG50QQU Monitor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest