Hirdetés
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Egész pontosan egy linuxos rendszert futtató számítógép alaplapjának Chipszet-jére vagyok kíváncsi. Azért, mert valszeg meghalt az alaplapon valami ic, amitől átkozottul recseg a hangkártyán kijövő zene.
Sajnos ez a számgép egy spéci berendezésben van benne <kocsmai pénzbedobálos zenegép>, amit meg kellene szerelnem, hogy eladható minőségben játsza le a zenét.
A bajom az hogy:
1: semminemű linux ismeretem nincs <könnyen áthidalható probléma>
2: nincsen meg a zenegépet kezelő szeftver telepítője. <nem áthidalható probléma>
3: A kezelő szoftver csak bizonyos csipszettel hajlandó működni.
4: Még a linuxot sem tudom újrarakni, mert 2 pont; 1 pont
Tehát úgy kellene kicserélnem az alaplapot, hogy a linux lehetőleg észre se vegye.
Mivel az alaplapot szemrevételezéssel nem tudom beazonosítani <se márkajelzés, se tipusjelzés>, így maradna a szoftveres azonosítás. Ehhez kellene nekem valami progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest