- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Már szemez az új Call of Duty-val a friss Arc meghajtó
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- ASUS ROG Ally
- Corsair tápok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Egész pontosan egy linuxos rendszert futtató számítógép alaplapjának Chipszet-jére vagyok kíváncsi. Azért, mert valszeg meghalt az alaplapon valami ic, amitől átkozottul recseg a hangkártyán kijövő zene.
Sajnos ez a számgép egy spéci berendezésben van benne <kocsmai pénzbedobálos zenegép>, amit meg kellene szerelnem, hogy eladható minőségben játsza le a zenét.
A bajom az hogy:
1: semminemű linux ismeretem nincs <könnyen áthidalható probléma>
2: nincsen meg a zenegépet kezelő szeftver telepítője. <nem áthidalható probléma>
3: A kezelő szoftver csak bizonyos csipszettel hajlandó működni.
4: Még a linuxot sem tudom újrarakni, mert 2 pont; 1 pont
Tehát úgy kellene kicserélnem az alaplapot, hogy a linux lehetőleg észre se vegye.
Mivel az alaplapot szemrevételezéssel nem tudom beazonosítani <se márkajelzés, se tipusjelzés>, így maradna a szoftveres azonosítás. Ehhez kellene nekem valami progi.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest