- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
nagy kérdés: nehezen munkára fogott ati chipset-es hang vmi bújtatott alsamixer beállítással egyszer sikeresen előjött, új rendszer felrakásakor (másik partícióra próba jelleggel) ismét él a problem, nincs hang
asus a6br002 laptop ubuntu 6.06, az ubuntu hivatalos fórumon ismert a problem, a gyógyír legtöbb embernél működik, de nem minden esetben
megcsináltam a javasolt módon a dolgot, hang nem jött össze
próbáltam: a régi rendszerből az /usr/share/alsa minde file-ját felülírtam, még így sem jó
kérdés: hol tárolódhat még az alsa-ra és a hangkártyára vonatkozó szükséges conf és beállítás? azaz, hogyan tudom a régi rendszer beállításait használhatóan átültetni az újra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest