- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
ViZion #15068 üzenetére
most megcsináltam virtual finnx vagy nemtom mi alatt, indult.
partícionálásnál akadok el, ezek szerint nem lehet linux telepítve egy olyan hddre amin ntfs partíció is van.
no root file system defined hibát ad, gondolom az egész sda-t újra kéne partícionálnom, amit nem igazán szeretnék, mivel az 1400gb kb 50%a foglalt és nincs kedvem sok esetben lehetőségem újra beszerezni az összes szart.
van más út? esetleg... ha pendrive-ra telepítem a xmbcbuntu-t akkor mennyire lassú lesz?
a sima openelec+xbmc tűrhetően fut. de nem tökéletes, ezért szerettem volna hdd-re egy "normális" oprendszert telepíteni rá az xbcmvel.
a htpc ház elég kicsi, sajna nem fér bele mégegy hdd. ssd-t meg nem szeretnék venni, me drága ilyennek. (esetleg más usb-s/satás villámgyors megoldás van?)ja igen, a hdd első 100gb-s partíciójánál ext4 fs-t választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Apple MacBook
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest