Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Párban jönnek a Razer TWS headsetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
ViZion
üzenetére
most megcsináltam virtual finnx vagy nemtom mi alatt, indult.
partícionálásnál akadok el, ezek szerint nem lehet linux telepítve egy olyan hddre amin ntfs partíció is van.
no root file system defined hibát ad, gondolom az egész sda-t újra kéne partícionálnom, amit nem igazán szeretnék, mivel az 1400gb kb 50%a foglalt és nincs kedvem sok esetben lehetőségem újra beszerezni az összes szart.
van más út? esetleg... ha pendrive-ra telepítem a xmbcbuntu-t akkor mennyire lassú lesz?
a sima openelec+xbmc tűrhetően fut. de nem tökéletes, ezért szerettem volna hdd-re egy "normális" oprendszert telepíteni rá az xbcmvel.
a htpc ház elég kicsi, sajna nem fér bele mégegy hdd. ssd-t meg nem szeretnék venni, me drága ilyennek. (esetleg más usb-s/satás villámgyors megoldás van?)ja igen, a hdd első 100gb-s partíciójánál ext4 fs-t választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest