- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Hővezető paszták
- VR topik
- Analóg fényképezés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
sziasztok,
ubuntu alá szeretnék magyar firefoxot telepíteni, de nem tudom hogyan kell. a mozilla oldaláról már leszedtem a megfelelő tgz-t, csak nem tudom hová kell kitömöríteni. egyelőre a /tmp-be tettem, hogy lássam mi van benne. kerestem a gépen firefox mappákat és hármat is találtam:
/etc/firefox
/usr/lib/firefox
/usr/share/firefox
melyiket kell felülírni, hogy a jelenlegi angol verziót kicserélhessem egy magyarra? vagy ezt nem ilyen morbid módszerekkel szokás megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Star Trek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A04s / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest