-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
sziasztok,
ubuntu alá szeretnék magyar firefoxot telepíteni, de nem tudom hogyan kell. a mozilla oldaláról már leszedtem a megfelelő tgz-t, csak nem tudom hová kell kitömöríteni. egyelőre a /tmp-be tettem, hogy lássam mi van benne. kerestem a gépen firefox mappákat és hármat is találtam:
/etc/firefox
/usr/lib/firefox
/usr/share/firefox
melyiket kell felülírni, hogy a jelenlegi angol verziót kicserélhessem egy magyarra? vagy ezt nem ilyen morbid módszerekkel szokás megoldani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest