Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Egy egyszerű kérdés: Hogy kell kábelmodemmel internetre csatlakozni? Az egyszerű válasz, hogy bedugom a kábelt, a networkmanager csatlakozik és kész. De nem csatlakozik, Wicd sem, nem kapnak IP címet a modemtől. Megpróbáltam terminálból, erre ez a dhcpcd kimenete:
dhcpcd[2573]: version 5.5.6 starting
dhcpcd[2573]: eth0: sending IPv6 Router Solicitation
dhcpcd[2573]: eth0: broadcasting for a lease
dhcpcd[2573]: eth0: no IPv6 Routers available
dhcpcd[2573]: timed out
Namost erről sehol nem írnak és nem is találtam semmit. Ez most azt mondja nekem, hogy a modem IPv6 címet használ és az Arch Linux ezzel nem tud mit kezdeni vagy az Arch akar IPv6-os címet, de a modem nem érti? Networkmanagerrel megpróbáltam kikapcsolni az IPv6-ot, úgy se jön össze a kapcsolat.
De ha beiktatok egy WLAN routert, akkor minden úgy történik, ahogy kell. Bedugom a kábelt a routerbe ami már fent is van a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest