Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
nincs valainek ötlete mi lehet a hiba? megkérdeztem egy fedorát használó csoporttársamat, és neki elsőre látta az ntfs partíciókat a linuxa. nekem viszont a logikai kötetkezelő az inicializálatlan példányok közé teszi a /dev/hde
Partition 1: ő a /dev/hde1, a c meghajtó xp oprendszerrel
Partition 2: ő a kiterjesztett partíció, minden ami nem c, /dev/hde2
Partition 5: ő lenne a d-m, az adatpartició, /dev/hde5
Partition 6: ez nem tudom mi, nem én csináltam, 0.10GB, Linux (0x83) /boot csatolási ponttal
mi lehet a gond? már újratelepítettem, de azt sem oldott meg semmit

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest