Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
na ebben talán tudok segíteni. létezik olyan, hogy live-cd. ez egy unix-boot-cd, amiről be kell bootolnod és kapsz egy nagyon alap kis linuxot a következő újraindításig. szeirntem minden linux-disztribúciónak létezik ilyenje, én kettőt ismerek: UHU - [link], Knopix - [link]
Mindkettőt próbáltam, szerintem az UHU a jobb, mint alább is írtam sokkal dizájnosabb, de ha a parancssoros terminálokat használod, akkor teljesen mindegy, hogy melyiket töltöd le. Még annyit, ha esetleg akarnál, egyikkel sem fogsz tudni írni a vinyódra, mert a jogosultségok nagyon le vannak korlátozva, de ha be tudsz mountolni egy pendrive-t akkor arra már elképzelhetőnek tartom, hogy lehet. (én csak eléméletben tudom mi az a mount, kivitelezni még soha nem sikerült
hajrá, sok sikert a vizsgádhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hajrá, sok sikert a vizsgádhoz!