- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- LG LCD és LED TV-k
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Bocs, nem akartam offenzív lenni. Csak az zavart, hogy igazolva láttam: azért nem jön el a desktop éve, mert nincs olyan átfogó anyag (könyv, doksi), ami eligazítást nyújtana. Hiába felhasználóbarát már a rendszer, ha pl. fórumhozzászólásokból kell összevadászni a megoldást egy-egy felmerülő problémára.
Engem az érdekelne, hogy hogy épül fel a rendszer, van-e olyan driver-modell, mint a windows-nál, hogy néz ki a memória-kiosztása, stb, stb. Ehhez keresnék anyagokat.
A Debianon én is agyaltam már, de most, hogy megerősítettél benne, lehet, hogy nekiugrom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Cyberpunk 2077
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo 3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest