- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
CPT.Pirk #10997 üzenetére
A sorrenddel már csak az gond, hogy nem találom az XP telepítőmet...
De holnap majd keresem tovább, csak meglesz.A grubot tetszőlegesen be lehet állítani
Akkor ok. Csak remélem menni is fog a beállítás. De ha van egy jó leírás, remélem.
Átlagos lesz a használat, ugye anyáéknak...
Ugyan én nem ismerem annyira, de kezdőknek az Ubuntu helyett inkább a Mint-et ajánlották. De Suse-t semmiképp.
Amúgy én is kezdő volnék - legalábbis Linux használatot tekintve, hallani már hallottam sok mindent, de gyakorlatban nem tudom.Amúgy a partíció sorrend hót mind1
Csak amiatt gondoltam, hogy a vinyó az elején a leggyorsabb. Bár ez akkor jöhet ki csak, és akkor se nagyon, ha az egyik partició a lemez elején, a másik a legvégén van.és a csatolási pont a "/" legyen.
Ez mit jelent pontosabban ?MOD: Erre a célra: [link] melyik linux lenne a legjobb. Vagy ez a csomag menne mindennel ? A driver viszont még kérdésesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest