Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Hali!
Most raktam fel az Xp mellé Ubuntut, csak próbaképp, mert még sosem használtam linuxot. Az a problémám, hogy bekapcsolásnál a menüből csak az ubuntut tudom elindítani, pedig fent hagytam az Xp-t is az elsődleges partíción. Kérdésem hogy milyen parancsal vagy hogyan tudom elindítani az Xp-t hogy az töltsön be?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest