Hirdetés
- Projektor topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Dell notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brain75
senior tag
válasz tatabike #46476 üzenetére
Milyen kormány ?
A logitech kormányoknak nem lehet a közép állását szoftveresen állítani.
Ha elkalibrálódik akkor hardveres hibája van a kormánynak./LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
fagy53
nagyúr
válasz tatabike #46134 üzenetére
Üdv!
A tulajdonságai alapján az általad használt játékokhoz tökéletes, drágállom, de most minden az.
Biztos kaptál hozzá, vagy letöltötted az instrukciós listát, driver nincs hozzá ne is keress, a Win lekezeli, de nem mindegy, hogy X-input vagy D-input állásban használod, ez az első amit be kell állítanod. Az, hogy melyik játék hogyan ismeri fel, az egy lutri. Én nem temetném a dolgot, de sajnos ha biztosra akarsz menni, akkor egy használt is drágább mint ez, ill. ki kell fogni. Logitech, Thrustmasters alá ne add! -
Chrys_
addikt
válasz tatabike #17869 üzenetére
Ezt megnézném, de a befektetett idő meg idegesség árán vehetnél már egy "gyári" kormányt is és az már most rendelkezésre állna, nem csak fél év múlva. El fog tartani egy darabig az építése és a kalibrálása a cuccodnak.
Készíts Logout-írást az elejétől fogva, ilyent még nem láttam itt.
-
-
bokrosolajos
őstag
válasz tatabike #17857 üzenetére
"személyautónál is van jó pár, amelyik nem áll vissza középre magától"
Igen, az olyat úgy hívják, hogy műszaki hibás autó. Minden autó egyenesbe áll egy idő után, mert a futómű geometriája úgy van kialakítva. Amelyik nem áll vissza, azt sürgősen szervizbe kell tolni, mert vagy baj van a kormányművével, vagy a futóművel.Azoknál a kormányoknál, amikben nincs FFB, egy rugó segít ezt a feladatot ellátni.
Az elképzelésed ezek után alapjában megkérdőjelezhető!
Ha nem tudod pontosan, hogyan működik egy autó, inkább ne próbálj kormányt építeniUtánfutásról itt
-
Jack@l
veterán
válasz tatabike #17859 üzenetére
Ha kész lesz és publikus, várunk képeklet a műről.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
nagyArc
tag
válasz tatabike #17851 üzenetére
"Szerintem teljesen felesleges, sok profi játékos sem használja, plusz egy kamionnál sokkal közelebb áll a valósághoz az egy ujjal forgatható kormány, mintsem egy karletépős szkandergép..."
Viszont ha egy igazi kamionnal bekanyarodsz és utána elengeded a kormányt, akkor az visszaáll középre. Ez hiányozna, ha nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
válasz tatabike #17851 üzenetére
De természetesen azt sem akarom, hogy a kormány kontroll nélkül forogjon ide-oda, ezért erre meg egy pofon egyszerű dolgot fogok beépíteni, egy hagyományos, állítható mágnesféket. Így elérhetek egy elég tág határok között állítható ellenállást, amihez nincs szükség mechanikus kapcsolatra, plusz megépíthetem a szabályozást elektromágnessel elektronikusan, vagy hagyományos mágnessel mechanikusan, ami ugye úgy működik, hogy közelítem/távolítom a mágnest a fékezni kívánt tengelytől. Ez utóbbi van pl. egy egyszerű mágnesfékes szobabicikliben, nekem speciel egy motor nélküli futógépből kiszanált példányom van.
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Jack@l
veterán
válasz tatabike #17849 üzenetére
Akkor már csak két kérdésem lenne, szted milyen pontosan lehet mintavételezni egy 1800 fokos potit,
áttétel nélkül mekkora motort akarsz berakni ffb-nek?Ha ffb nélkül potival akarod megcsinálni, egy magyar srác árul analog vezérlő elektronikát. Itt is linkelték már, ilyen zöld nyák-os, 8-9e ft körül van. Arra rá tudsz kötni vagy 10 gombot, meg 5-6 analóg bemenetet.
[ Szerkesztve ]
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz tatabike #17842 üzenetére
Egy traktor? értem én, hogy sok mod van hozzá, na de traktor?
Amúgy én nem egyszerűséggel egy meglévő kormit (mondjuk G25 öt ) áttételeznék egy különálló rim-re akár szíjjal, vagy extrémebb esetekben lánccal (ink szíj)
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
tatabike
őstag
válasz tatabike #17842 üzenetére
Az 1800 fokos azért jó, mert tudok szerezni ilyen potmétert, vagyis nem kell áttételeznem, direktbe tehetem a kormánytengely végére. Meg 3600-as is van. Perverzeknek 5400-as is...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest