Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz Jack@l #17860 üzenetére
Természetesen, bár inkább privátban...
Bár ha nem értek hozzá, ne építsek kormányt, vagy mi. Könyörgöm, pixeleket fogok vele ide-oda tologatni a képernyőn, nem az utcán randalírozni...
Ma szereztem egy MAN váltókart, kicserélték az egyik vontatóban, mert elromlott rajta a sorváltó gomb, én meg elkunyeráltam...
Valószínűleg lesz még egy leselejtezett Volvo gázpedál, elektronikus természetesen, külsőre semmi baja, majd a potmétert kell benne kicserélni, hogy a vezérlő elektronikája tudja értelmezni.
A fékpedálra meg az a legújabb ötletem, hogy egy levegős dugattyút fog mozgatni, és egy turbónyomás jeladóval fogom a nyomást jellé alakítani a vezérlő számára, esetleg lehet, hogy kell egy kis elektronika még közéjük, nem tudom, milyen ellenállás értékekkel dolgoznak ezek a jeladók.Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Amazon Kindle
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest