Hirdetés
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
őstag
válasz nagyArc #63409 üzenetére
No, legalább már tudjuk miért volt az őrületes BF akció. Azért egy cégnél Q3 végén már elég jól lehet forecastolni full year-re. Úgy tűnik az is kevés vagy késő volt, a negatív EBITDA-t nem szeretik a részvényesek.
De ha befejezik végre a Sony-val a vacakolást újra megy majd az árfolyam felfelé.Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
tatabike
őstag
válasz nagyArc #17856 üzenetére
Most sincs ez nálam, és nem hiányzik. Mondjuk nem ismerem mindegyik kamion kormányművét (azt tudom, hogy rohadt nehezek, mert naponta cipelek ilyeneket... ), de személyautónál is van jó pár, amelyik nem áll vissza középre magától. Engem ez sosem zavart.
TomCat, ja én is ráberheltem az egysebességes bicikliláncot a 4 sebességes váltórendszerre, és még működött is...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
r3ccardo
tag
válasz nagyArc #17219 üzenetére
Nem vagyok Emagos, rokonom sem dolgozik náluk, semmi kötöttségem a céggel. De a fekete pénteken rendelt logi f310es padomat 8 nap alatt kihozták(10 nap volt a határ), a futárcégnél végig nyomon tudtam követni hol az árú. SMS-t nem kaptam, de szerintem ezt sehol nem is ígérik. Lehet azért nem volt probléma mert a 6000 forint nem érték náluk, bár azt is utánvéttel fizettem.
Lehet csak szerencsém volt... -
Jack@l
veterán
válasz nagyArc #17212 üzenetére
Nem akarok belevau, de ez a 8 vagy 14 napon belül visszaküldős visszafizetős dolog nem EU-s rendelet?
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
bisiz
tag
válasz nagyArc #17010 üzenetére
Na, az fasza akkor!
Igazából én már próbáltam azt is, hogy letöröltem a drivert és a registryből is kitakarítottam, de így sem jó. A megoldások, amiket az angol fórumokon látok, azok sem segítenek, szóval ebből win reinstall lesz...
ASUS ROG B660-F GAMING WIFI, I5 14600KF, 4, Kingston 2x16gb ddr5-6000, ASUS TUF RTX 3080, Corsair rm650x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest