Hirdetés
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
válasz -Rolika- #54493 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni, hogy miről mire javultál. Mert nem mindegy, hogy BH-n 28-ról 26-ra vagy 25-ről 23--ra javultál.
Elárulom nem a plusz Nm segített, mert aT300-asommal is sokkal gyorsabb vagyok nálad, pedig az 4Nm-t sem tud.
30 kör egy adott pályán - ahogy a többiek is írták - az semmi. Itt még nem a Nm-ek számítanak. Az utolsó tizedek megtalálásában segíthet majd, de addig még további 2-3s-et kellene találnod.
Ne fogjunk mindent is a nagy Nm-erekre.
Kb 1 hónapja váltottam 8Nm-es DD-re, de nem lettem tőle másodpercekkel gyorsabb. Max pár tizedet hoz, de azt is abban, hogy könnyebb vele határon autózni és kisebb eséllyel dobom el határon.
De még csak tanulófázisban vagyok. Ezeket, hogy 2-3 hét alatt kinőjükk az 5-8Nm-t, elég érdekesnek tartom. Próbáljatok ki rendes szimeket is, ne csak arcade játékokat (F1 xy, GT7). Szerintem rájönnétek, hogy nem olyan kevés az a 8Nm. Hardcore szimeseknek lehet kell +Nm, hogy a ligákba az utolsó századokat is kisajtolják, bár lehet itt már a profi pedálszett többet hoz, mint hogy a base 12-15-25Nm-t tud.
Szerintem kezeljük helyén a dolgokat és ne mindent is a brutálerős ffb-re fogjunk. Egy T300-zal is qrvajól, élvezetesen el lehet vitézkedni nem rossz tempót diktálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest