- RAM topik
- OLED monitor topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TV antenna és jelerősítés
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias88888
őstag
válasz
MPowerPH #31723 üzenetére
Tudod előre hátra állitani mindet a rúdon húzogatva. A pedál tartóból kérhetsz forditottat is, én azt használom. Hátsó hangfalról nyilatkozni nem tudok, de Atesz kb bármit megcsinál. Kormány dőlésszöget állitani lehet, magasságot nem.
Rövid lábú embereknek hosszú kézzel talán nem az igazi, mert a pedáltartót én pont annyira tudtam beállitani ami tökéletes, közelebb már nem lehetett mert a kormány fémjébe ütközik. A pedáltartó fémen nálam a rögzitő részhez tartozó fém túl hosszú, kb lehetne sokkal rövidebb vagy akár lehetne a pedáltartó alatt is (bár ezt lehet ha Atesz megtudja, onnantól úgy csinálja)
Fanatec matrica honnan van? Nekem is kéne
-
Segal
veterán
válasz
Nekem nem pont ilyen vázam van de mivel az enyém is atesz ezért több kérdésedre is tudom a választ
Előre-hátra lehet a kormányt és dőlésszöget is de szerintem itt magasságot nem de ez csak tipp. (Enyémnél úgy lehet magasságot hogy a pedál mögül indul a kormánytartó rúd kb 130fokos szögbe és így minél jobban kitolod annál magasabban van a kormány)
Pedált lehet előre-hátra mozgatni és dőlésszöget is lehet. Minden megoldható.Akkor tévedtem ennél is állítható a magasság. Piszok tartós enyém már kb 7 éves és atom stabil mintha tegnap jött volna
-
frelife
aktív tag
válasz
pontosabb fotot holnap tudnék csinálni de ahhoz kb szét kéne szednem.
itt a link aki gyártja és képek is a vázról,sokkal jobban.a szett teljesen magadra szabható, a pedál tartó ellőre hátra csúsztatható, a pedál tartó dűlésszöge kb 15-25 fokban állítható,csavarral rögzíthető és lépésenként emelhető,kb 8 luk van mind feljebb emeli lépésenként.
maga a kormánytartó is állítható fel le,és a dőlésszöge is.az egész kormány,pedál tartó egyben van,ezért erősített,az ülést egy vas fogja össze az ülés tartóval,ami megint csak előre hátra állítható.fanatec kormányhoz és akár nagy teljes ffb-hez kifejezetten ajánlott, mert bírja. nehéz egy darab de tartós és lényegesebben olcsóbb. Minitortató,billentyű,egér tartó csináltatható hozzá, egyéni megbeszélés alapján szerintem egyéb dolgokat is legyárt Atesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest