- Fujifilm X
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz
RobexX10 #24738 üzenetére
Nekem az van, működik, szeretem, bár pár technikai dolog nem tetszik, de ez van, kis pénz, kis foci.
Hasonló árkategóriában a Thrustmaster TMX van, ha fontos a kuplung pedál akkor pedig a TMX Pro.
@rfjanika: A 300/Alcantara Xboxos megfelelője a Thrustmaster TM Leather edition, de az majd dupla annyiba kerül mint a G920... Sajna a TM drágán méri az Xboxos variánsokat.
De ha árban fentebb akarsz menni akkor TM TX Leather edition, vagy Fanatec CSL Elite...
Én azért vettem G920-at mert itt rábeszéltek xD Meg ha szeretnél kuplungot és H váltót, akkor ez a rendszer a legolcsóbb.
A TM drágább (TX) verziója és a Fanatec azért már komolyabb technika... De azt meg is kell fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,,8-16GB RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Fujitsu Celsius H770 Workstation laptop (15,6FHD/Xeon/32GB/512SSD/Nvidia4GB)
- QNAP QSW-1105-5T 5 portos 2.5GbE switch - 1 év garancia
- tp-link BE3600 / Archer BE230 / Dual-Band Wifi 7 Router - 2 èv garancia
- MacBook Air M1 13" 2020 8/256gb Silver
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged