Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GalaHU

őstag

válasz Geller72 #34863 üzenetére

Én már végigjártam szinte mindent amit írtál, meg belekotortam a jövőbelátó varázsgömbbe is... :)

A te szitudban talán a legideálisabb kormány a Thrustmaster szériából kerül ki. Ha bővebb a keret akkor T300, ha soványabb akkor T150. Mindegyik jól fejleszthető a jövőben (új perec, pedál, H-s váltó, kézifék) szépen apránként ahogy szeretnéd.

Platformból a PS4Pro jelenleg jó irány, van rá szim (Assetto Corsa), félszim (GTS, pCars2) rally, kamion amit akarsz.

Megjelenítőből picit átmeneti az időszak. A 3 monitor kihajtásához már közel akkora power kell mint a VR-hoz. Ellenben bazira helyigényes (nem tudom hogyan tudod megoldani) de az a véleményem hogy így se ér a VR nyomába.

Most egy új TV-vel jobban járnál, de nem kell 55-ösnél nagyobb, mert ha közelről nézed aránytalan lesz a műszerfal, ha meg messziről akkor kisebb az illúzió és fölösleges is... Melyik típus? Az LG C9 széria kiváló lett, alacsony válaszidő és 4k120-ig G-synces! Jelenleg PC-n max 60 ig hajthatod, de a G-miatt rohadt jó lesz a mozgásmegjelenítés.

Ezzel a konfiggal kihúzod a generációváltásig, idén megjelenik (talán) a PS5, az már tudni fogja a VRR-t, kvázi G-Sync, tuti lesz rá Gran Turismo, és a korábbi szimeket is felpeccselik.

A kormány jó lesz a köv genben is, minimális ráfizetéssel megveheted az új konzolt, és várhatod a következő varázslatot: PSVR2-őt. Ez újra felébe (se) fog kerülni mint PC-s vonal, valószínűleg teljesen használható lesz szimezésre...

Talán ár-érték arányban ez a legjobb konfig.

Varázsgömb vége! :)

[ Szerkesztve ]

Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák