- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaHU
addikt
válasz
Geller72 #34863 üzenetére
Én már végigjártam szinte mindent amit írtál, meg belekotortam a jövőbelátó varázsgömbbe is...
A te szitudban talán a legideálisabb kormány a Thrustmaster szériából kerül ki. Ha bővebb a keret akkor T300, ha soványabb akkor T150. Mindegyik jól fejleszthető a jövőben (új perec, pedál, H-s váltó, kézifék) szépen apránként ahogy szeretnéd.
Platformból a PS4Pro jelenleg jó irány, van rá szim (Assetto Corsa), félszim (GTS, pCars2) rally, kamion amit akarsz.
Megjelenítőből picit átmeneti az időszak. A 3 monitor kihajtásához már közel akkora power kell mint a VR-hoz. Ellenben bazira helyigényes (nem tudom hogyan tudod megoldani) de az a véleményem hogy így se ér a VR nyomába.
Most egy új TV-vel jobban járnál, de nem kell 55-ösnél nagyobb, mert ha közelről nézed aránytalan lesz a műszerfal, ha meg messziről akkor kisebb az illúzió és fölösleges is... Melyik típus? Az LG C9 széria kiváló lett, alacsony válaszidő és 4k120-ig G-synces! Jelenleg PC-n max 60 ig hajthatod, de a G-miatt rohadt jó lesz a mozgásmegjelenítés.
Ezzel a konfiggal kihúzod a generációváltásig, idén megjelenik (talán) a PS5, az már tudni fogja a VRR-t, kvázi G-Sync, tuti lesz rá Gran Turismo, és a korábbi szimeket is felpeccselik.
A kormány jó lesz a köv genben is, minimális ráfizetéssel megveheted az új konzolt, és várhatod a következő varázslatot: PSVR2-őt. Ez újra felébe (se) fog kerülni mint PC-s vonal, valószínűleg teljesen használható lesz szimezésre...
Talán ár-érték arányban ez a legjobb konfig.
Varázsgömb vége!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged