- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Fórumtársak szimulátor komponenseinek/hardvereinek/játék preferenciájának táblázata és annak 2023-as konklúziója majd 2024-as konklúziója GalaHU tollából, illetve itt található a fórumtársak cockpitjeinek galériája.
Itt egy nagyon hasznos setup guide, mindenre kiterjedően, angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
lakatosturbo #3446 üzenetére
Hát akkor talán azt megpróbálhatod még hogy amit mutattál kép ott rámész a settings-re és kiveszed a pipát az enable force feedback elől.
Pörp: Igen azért ott kell tekergetni
.Lehet, hogy segít a deadzone csak engem zavar ha nem reagál rögtön a kormány, meg én gridbe a pedálokkal vagyok meglőve, hogy még be se nyomom , de már kiakad a motor(startnál), ezt mondjuk lehet állítani, hogy en ilyen legyen.
-
Pörp
senior tag
válasz
lakatosturbo #3446 üzenetére
Szerintem neked is az a baj, amit én is tapasztaltam, nevezetesen hogy minden gépújrainduláskor a kormány aktuális helyzetét veszi kormányközépnek, nem pedig azt aminek valóban középnek kellene lennie. Nekem mindíg ki kell húzni az usb-ből, vissza pedugni, elkezdi tesztelni magát, ideteker-odateker, és beáll a helyes középállásba.
Kommy: Kösz az infókat, 700 foknál már nagyon kell tekergeni nem? Olyan gyorsan én nem bírom
A Grid-es középállás mozgolódásra szerinted egy kis deadzone nem jó?
-
Kommy
veterán
Hát igazából a gridbe nem játszok kormánnyal éppen az általad nevezett libegés miatt, mert irányíthatatlan tőle(nincs egyenes futása az autónak) amúgy amikor próbálgattam kormánnyal játszani akkor 0-án volt a linearity. Project torqueval talán tavaly játszottam utoljára, de azt hiszem akkor is így volt beállítva, vagy pedig 700° de akkor az összes segítség 0-n.
lakatosturbo az előzőleg linkelt képen az első rakd le 0-ra és akkor nincs semmi ellenállása a kormánynak.
-
dolbyman
tag
Hi
Logitech Momo Racing-hez keresek tápegységet (tarfót). Ha valaki tud ilyet eladósorba szóljon. természetesen használt is érdekel, ha esetleg valakinek más miatt már használhatatlan a kormánya.
Vagy ötlet, hogy hol nézzek ilyet 24V/0,75A -
Pörp
senior tag
-
Kommy
veterán
válasz
lakatosturbo #3440 üzenetére
-
lakatosturbo
aktív tag
Emberek egy kis segítséget szeretnék kérni
Szal a problémám a következő vettem nemrég egy logitech formola force ex kormányt.
Richard Burns rallyiban profin működik de szerintem tudjátok ha kilépek a játékól akkor a kormány autómatán középre igazítja magát és ha elforgatjátok akkor visszahúzza magát.
Na szóval ezek után feltettem FlatOut 2-őt és amikor tölt be a játék a kormányt közbe könnyen lehet forgatni mint a richard burns-be de amikor közli a játék hogy nyomj entert akkor a kormány rögtön visszaáll középre mintha nem is futna a játék beállításoknál mindent frankón beállítatottam minden működik de a kormány állandóan visszahúzza magát pedig nemkéne és így a játékot se lehet élvezni és erre szeretnék valami megoldást találni hogy hogy lehet kikapcsolni ez a kormány középreállós cuccot és könnyen lehessen forgati.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Debilon
addikt
van valami tippetek hol lehet Logi DFGT-t venni jó áron?
csak új és garis érdekelne
-
Ti4x
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a Driving Force GT , amit rendeltem , és az első itthoni sikeres beállítást vagy fél nap Flatout Ultimate Carnage követett...
Eszméletlen , egy élmény
, nagyon szépen köszönöm mégegyszer az infókat , amik segítettek ebbn a jó döntésben.
Üdv!
-
dolbyman
tag
Sziasztok.
Kaptam egy Logitec Momo Racing kormányt. A trafó elkavarodott valahol. Valaki megnézné az övét, hogy hány voltos, illetve melyek a +, és melyik a - a kis dugón amit a kormányba kell dugni.
Esetleg egy fénykép róla, ha nem vagyok nagyon pofátlandolbyman@c2.hu
előre is köszönöm
-
Pörp
senior tag
Üdv!
Megjött a kormányom, Driving Force GT. A tesztnél szerintem van valami gond... A kis ábrán ahol a kormányt mutatja, ha a kis ábra szerinti középállásba tekerem, a kormány bőven nem középen van... Mi a baj?
-
neilszab
őstag
Készítettem egy kis leírást az ideális szimulátoros kormánybeállításról, belinkelem nektek:
Eredetileg ez az általam hűn szeretett GT Legendshez készült, de általánosságban megállja a helyét bármenyik szimulációban, ha a valósághűségre töreszel, de persze nem szentírás...
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Nem kormány ügyben lenne kérdésem de szerintem ide is jó lesz.
Van egy Joystick-em amit szeretnék újra használni de game port már nincs az integrált hangkarimon.
Kérdésem, hogy létezik e midi port- USB átalakító?
Köszönöm a válaszokat előre is. -
Pörp
senior tag
Na ma megrendeltem a Driving Force GT kormányomat PC-hez. Kíváncsi leszek rá, ha minden jól megy csütörtökön meg is kapom! Nyomatom felfele addig a szimulátorokat a gépre.Miket szoktatok neten játszani?
-
Shad0w
senior tag
válasz
neilszab #3423 üzenetére
Elöljáróban annyit, hogy a két kormány karakterisztikája teljesen más. Úgytűnik nagy változások történtek a mechanikában, vagyhát a vezérlésben biztos. Jövő héten lesz minden ZH-m, utána lehet összedobok egy logoutos tesztet is. Vagy ha arra nem is futja akkor egy hosszabb írást megeresztek ide.
-
bazso29
aktív tag
Sziasztok!
Két és fél év elég sok idő, főleg egy majdnem minden nap gyilkolt MOMO-nál. Szerencsére a pedálokkal soha semmi gondom nem volt, azonban a műanyag kopása mára zavaróvá vált, nagyon lötyögött a tengely, nem volt élvezetes és pontos az irányítás, zavart az FFB is. Úgy döntöttem megcsinálom, garancia már úgyse volt és már egyszer szedtem szét a gombsor miatt, eladni pedig sose fogom. Az ötletet innen merítettem. Szétszedésnél tapasztalnom kellett, hogy komoly mennyiségű műanyag reszelék volt a tengelyen. Sajnos az albérletben nincsenek megfelelő eszközeim barkácsolni, így egyelőre kísérleti anyagként 1 réteg szigetelőszalaggal béleltem a tengelyt tartó gyűrűt. Más ötletem nincs, mert 2 réteggel már szorul, olyan vékony és tartós anyagom pedig nincs. Összerakásnál alaposan bezsíroztam mindent. Jelenleg a kormány olyan mintha új lenne, pontos, erős és halk.
A művelet elvégzése nem nehéz, csak egy kicsi idő kell és figyelni, hogy melyik csavar hova megy, mert van egy pár.
Az alaposan szétszedett kormány..
Bocs ha valakit zavartam írásommal, gondoltam megosztok pár képet, hátha valaki kíváncsi rá. -
Shad0w
senior tag
Na visszajött garanciában a kormányom, csak a mocskok Pro helyett GT-t csomagoltak (najó, én kértem, cserébe leszurkoltam 3k HUF-ot).
Első benyomások: Inicializálás alatt kétszer gyorsabb az FFB, világít a GT felirat a közepén (iszonyatosan nagyon jól néz ki). És a lényeg, a kotyogás, na az még mindig van, ellenben a hangja kb. csak a tizede, mint a Pro-n és érzésre is kisebb a hézag.
Most szedem a legújabb drivert aztán csapatok vele egy kicsit. Eddig kenterbe veri a Pro-t. -
alibabo
tag
válasz
neilszab #3398 üzenetére
Kikérem magamnak, lány létemre rendesen rám szok jönni a játszhatnék.
Pörp: nyugi, én 31 évesen vettem az EX-et, én is azt éreztem amit te, de aztán leasz@rtam. kollégám 51 évesen nyomja a Dirtöt Rumblepaddal.
Ja, és fateromra(54) pár éve rá jött az FPS őrület, úgyhogy hajrá. -
Ti4x
aktív tag
Kora délután már meg is rendeltem a Driving Force GT-t , és ahogy néztem , 8000Ft-tal drágább az FFEXnél. Elsőre jobban tetszett a GT , nekem ennyi pluszt megért , pláne hogy azt is mondtad , hogy nagyobb a kormánykerék , ami nekem már egyből szimpatikussá is tette
, mellette meg gondolom jobban is eladható például olyannak , aki profibb kerékre vágyik. Mégegyszer köszönöm a segítségeteket.
-
Kloss
őstag
Logitech Formula Force Ex ahol kezdődik a kormány. Ha nem akarsz komolyabb szimulátorokkal játszani, akkor ennél drágábbat ne vegyél. Egyébként ha akarsz, akkor ezzel a kormánnyal is tudsz játszani. A Vibration semmire se jó sajnos, nem értem a Logitech hogyan adhat ki ilyet?
-
Ti4x
aktív tag
válasz
neilszab #3409 üzenetére
Ennyek az infónak örülök , köszönöm szépen.
Nekem egyenlőre csak megtetszett az NFS , ami most számít , hogy vezetési élményhez jussak. Mondjatok olyan gémet , amiben kihasználhatom , megadja azt , amire hivatott , aztán már szerzem is be.
Esetleg mondanál egy olcsó , de masszív kormányt? Még gondolkodom , de lehet , egyik ismerősömet érdekelné. Egy Logitech Formula Vibration Feedback Wheelt ki tudtam próbálni , de már telepítés után enyhén húzott az egyik irányba , sehogy sem tudtuk megoldani , hogy ne így legyen , meg valahogy nem éreztem ezt a kormányt , nem tetszett annyira , de nincs összehasonlítási alapom... -
neilszab
őstag
A legújabb driver megoldotta a problémát és most már az összes gomb működik PC-én is. De még akkor is megérné GT-venni, ha nem nem így lenne, az a pár gomb kiesés a huszon valahányból nem oszt, nem szoroz semmit.
Amúgy csak mellékesen jegyzem meg, hogy ha NFS-ezni, meg Grid-ezni akarsz, akkor vegyél egy gamepadot, vagy egy olcsó, de masszív kormányt a többi pénzed meg költsd drogra és lányokra
... egyszerűen tök fölösleges pénzkidobás profi kormányt venni ezekre, nem ajda vissza azt az élményt, amire hivatott, ezt hidd el nekem.
-
Ti4x
aktív tag
Remélem ír valaki , akinek GTje van ezzel kapcsolatban , az egy kicsit jobban tetszett. Nem merem így bevállalni , ha nem ír senki , megveszem a Prot , biztos vagyok benne , hogy jó lesz.
Kloss , mégegyszer köszönöm.
GT tulajok , kérlek írjatok , hogy megy a kerék PCn...
-
Kloss
őstag
Én a Driving Force Pro-t választottam, mert 100% PC kompatibilis, a GT ugye a Gran Turismo-hoz készült. Azzal úgyse játszom, meg PC alatt nem tudom működik-e a tárcsa?
Mindkettő erővisszacsatolásos, nagyon erősek, nem is érdemes 100%-os beállításokon használni. Esetleg ha alkarra gyúrsz
A GT-ben annyi tetszett, hogy nagyobb átmérőjű a kormány, de arra gondolván, hogy a kisebb átmérővel rendelkező Pro-t könnyebben tudom tárolni, megint csak 1 pont a Pro-nak.
Mindkettő PS3-as kormány, de működik PC-vel is, esetleg egy GT tulaj majd leírja, hogy a tárcsa univerzálisan programozható-e? -
Ti4x
aktív tag
-
Ti4x
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek egy jó kis kormány választásában. Szinte alig játszottam még eddíg autós játékokkal , pláne kormánnyal , viszont most megtetszett a DIRT meg az NFS...
Valami olyan kormányt keresek , ami jó egy kezdőnek , viszont a későbbiekben is hasznát venném , ha esetleg komolyabbra fordulnak a dolgok. A középkategóriában szeretnék emiatt gondolkodni. Beugrott Logitech Momo racing , de fogalmam sincs , milyet érdemes , viszont így hozzá nem értően örülnék , ha lenne rajta rezgés , mert biztos nagy élményt nyújt
.
Jogosítványom sincs , szóval még csak vezetni is most tanulok meg vele közben... Pénzem szerencsére most van , 30at is rászánnék a megfelelő indoklás mellett , és olyat szeretnék , amit használtnak könnyen el tudok adni , ha arra kerülne a sor. Örülnék , ha többet is ajánlanátok , hogy nekem is legyen döntési lehetőségem.Előre is köszönöm a segítségetek.
Üdv! -
kiki888
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest