Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ripla

addikt

Fumaxék meg egy ilyet mutattak most.

Megnézve róla képeket a neten, egyáltalán nem estem hanyatt, hiába sztárolják ennyire.
    Amúgy velük kapcsolatban egyre inkább azt érzem, hogy a mennyiség kezd a minőség rovására menni.
    Ami még rohadtul irritáló bennük, hogy az építő jellegű kritikára is azonnal bedurciznak, és letiltják az adott személyt. Akármilyen hírt hoznak le, kb. mindenki azonnal kinyalja még a seggüket is, így aztán nem csoda hogy nehezen megy nekik a pozitív irányba való fejlődés, mivel azt a visszajelzést kapják minden irányból, hogy minden rendben van. Közben meg egyre inkább nem.
    Régebben jobb fejek voltak, most már viszont kezdenek egyre ellenszenvesebbek lenni. És ennek az eredményét magamon is érzem, az utóbbi 1 év megjelenései közül tőlük nagyon sok mindent nem vettem meg. Könyvet szerintem legalább 2 éve nem vettem tőlük, mert nem hoz lázba egyik sem, beleolvasó alapján is az én ízlésem szerint folyamatosan mellényúlnak, pedig a régi (4-5-6+ év) könyveiktől már alig férek el. Képregény meg manga vonalon is nekem nagyjából a termékeik 20-25%-a kimarad, mert szintén nem érzem azt a hatalmas hűdejóleszvegyétek hozzáállást, amit mutatnak magukról.

Új hozzászólás Aktív témák